Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (2-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hearts het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door G. Mackay-Steven, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. Hearts vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kingsley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut kreeg J. Shaughnessy van St. Mirren voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en St. Mirren de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hearts.

Wedstrijdstatistieken Hearts - St. Mirren
Goals
2
0
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
18
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
118
108
Gevaarlijke aanvallen
49
45
Passes
416
399
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
4
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Hearts - St. Mirren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Shaughnessy St. Mirren
34' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor S. Tanser St. Mirren
61' Doelpunt Hearts Doelpunt G. Mackay-Steven Hearts 1-0
62' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
68' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
70' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor G. Mackay-Steven Hearts
73' Wissel St. Mirren Wissel K. Dennis voor C. Ronan St. Mirren
75' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Kingsley Hearts 2-0
81' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor L. Boyce Hearts
81' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor R. Flynn St. Mirren
86' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor B. Baningime Hearts
89' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Halliday Hearts
95' Tweede gele kaart St. Mirren Tweede gele kaart voor J. Shaughnessy St. Mirren
96' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Alnwick St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - St. Mirren
Opstellingen Hearts - St. Mirren
De opstellingen van Hearts en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Robbie Neilson
Formatie 3-4-2-1
Coach Jim Goodwin
Basiselftal St. Mirren
# Speler Pos.
1 Jak Alnwick K
22 Marcus Fraser V
4 Joe Shaughnessy V
18 Charles Dunne V
2 Richard Tait M
8 Ryan Flynn M
6 Alan Power M
3 Scott Tanser M
7 Jamie McGrath A
43 Connor Ronan A
9 Eamonn Brophy A
Wissels St. Mirren
# Speler Pos.
26 Dean Lyness K
44 Matthew Millar V
17 Kyle McAllister M
16 Ethan Erhahon M
10 Curtis Main A
20 Kristian Dennis A
11 Greg Kiltie A
Voorbeschouwing Hearts - St. Mirren

Hearts en St. Mirren treffen elkaar in de 15e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Hearts favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 16
Winst St. Mirren 8
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 3e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hearts - St. Mirren Opstelling Hearts Opstelling St. Mirren Live Hearts - St. Mirren Live Hearts - St. Mirren kijken Hearts - St. Mirren kijken Live Hearts - St. Mirren stream Hearts - St. Mirren Fox Sports Nabeschouwing Hearts - St. Mirren Uitslag Hearts - St. Mirren Statistieken Hearts - St. Mirren Schotse Premiership 2021/2022 Hearts - St. Mirren wedden Hearts - St. Mirren gokken Hearts - St. Mirren Unibet