Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (2-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Hearts het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door G. Mackay-Steven, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. Hearts vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kingsley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut kreeg J. Shaughnessy van St. Mirren voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en St. Mirren de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hearts.

LIVE Hearts - St. Mirren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Shaughnessy St. Mirren
34' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor S. Tanser St. Mirren
61' Doelpunt Hearts Doelpunt G. Mackay-Steven Hearts 1-0
62' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
68' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
70' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor G. Mackay-Steven Hearts
73' Wissel St. Mirren Wissel K. Dennis voor C. Ronan St. Mirren
75' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Kingsley Hearts 2-0
81' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor L. Boyce Hearts
81' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor R. Flynn St. Mirren
86' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor B. Baningime Hearts
89' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Halliday Hearts
95' Tweede gele kaart St. Mirren Tweede gele kaart voor J. Shaughnessy St. Mirren
96' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Alnwick St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - St. Mirren
Opstellingen Hearts - St. Mirren
De opstellingen van Hearts en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.