Nabeschouwing Hibernian - St. Johnstone (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Hibernian het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - St. Johnstone (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Hibernian en St. Johnstone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Hibernian dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Hibernian, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Napier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hibernian - St. Johnstone 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel St. Johnstone Wissel J. Brown voor T. Sang St. Johnstone
46' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor J. Brown St. Johnstone
50' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor D. Cleary St. Johnstone
54' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor C. MacPherson St. Johnstone
59' Wissel St. Johnstone Wissel N. Ciftci voor G. Middleton St. Johnstone
59' Wissel Hibernian Wissel E. Melkersen voor C. Doidge Hibernian
59' Wissel Hibernian Wissel S. Allan voor E. Henderson Hibernian
72' Wissel Hibernian Wissel R. Hauge voor D. Wright Hibernian
73' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. OHalloran St. Johnstone
74' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Allan Hibernian
85' Wissel St. Johnstone Wissel J. Mahon voor J. McCart St. Johnstone
87' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor E. Melkersen Hibernian
91' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Doyle-Hayes Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - St. Johnstone
Opstellingen Hibernian - St. Johnstone
De opstellingen van Hibernian en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hibernian - St. Johnstone

Hibernian en St. Johnstone treffen elkaar in de 30e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 11 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Hibernian. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hibernian 10
Winst St. Johnstone 11
Gelijkspel 10
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 5e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 11e plaats.