Nabeschouwing Livingston - Aberdeen (1-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het zondag 8 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Aberdeen (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Anderson, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Aberdeen kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Jenks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette J. MacKenzie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aberdeen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Clancy, waardoor Aberdeen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Livingston - Aberdeen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Livingston Gele kaart voor C. Sibbald Livingston
35' Doelpunt Livingston Doelpunt B. Anderson met assist van J. Penrice Livingston 1-0
44' Wissel Aberdeen Wissel S. Brown voor J. Hayes Aberdeen
47' Doelpunt Aberdeen Doelpunt T. Jenks Aberdeen 1-1
52' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Penrice Livingston
59' Wissel Livingston Wissel J. Hamilton voor C. Sibbald Livingston
63' Wissel Aberdeen Wissel C. Ramirez voor N. McGinn Aberdeen
66' Wissel Livingston Wissel S. Kelly voor A. Forrest Livingston
72' Wissel Livingston Wissel G. Reilly voor B. Anderson Livingston
80' Gele kaart Livingston Gele kaart voor N. Devlin Livingston
86' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Longridge Livingston
87' Wissel Aberdeen Wissel C. Ramsay voor J. Gurr Aberdeen
92' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
94' Doelpunt Aberdeen Doelpunt J. MacKenzie met assist van R. Hedges Aberdeen 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Aberdeen
Opstellingen Livingston - Aberdeen
De opstellingen van Livingston en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.