Nabeschouwing Livingston - St. Mirren (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - St. Mirren (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Grant Irvine geëindigd in een 0-1 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door E. Erhahon, waarmee St. Mirren met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van St. Mirren.

LIVE Livingston - St. Mirren 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt St. Mirren Doelpunt E. Erhahon met assist van M. Fraser St. Mirren 0-1
50' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor A. Shinnie Livingston
64' Wissel Livingston Wissel N. Devlin voor J. McMillan Livingston
64' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor C. Ronan St. Mirren
75' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor M. Millar St. Mirren
78' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Longridge Livingston
78' Wissel Livingston Wissel J. Hamilton voor O. Bailey Livingston
80' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Forrest Livingston
89' Wissel St. Mirren Wissel L. Erwin voor E. Brophy St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - St. Mirren
Opstellingen Livingston - St. Mirren
De opstellingen van Livingston en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - St. Mirren

Livingston en St. Mirren treffen elkaar in de 8e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Livingston als St. Mirren wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Livingston 4
Winst St. Mirren 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 10e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 8e plaats.