Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee United (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Johnstone het zondag 22 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee United (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door P. Pawlett, waarmee Dundee United met 0-1 de leiding nam. In de 78e minuut kreeg P. Pawlett van Dundee United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dundee United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dundee United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE St. Johnstone - Dundee United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. Robson Dundee United
60' Doelpunt Dundee United Doelpunt P. Pawlett met assist van N. Clark Dundee United 0-1
61' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Pawlett Dundee United
69' Wissel St. Johnstone Wissel C. Hendry voor S. May St. Johnstone
69' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor H. Muller St. Johnstone
75' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. McNulty Dundee United
78' Tweede gele kaart Dundee United Tweede gele kaart voor P. Pawlett Dundee United
79' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. Rooney St. Johnstone
82' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor C. Booth St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Dundee United
Opstellingen St. Johnstone - Dundee United
De opstellingen van St. Johnstone en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing St. Johnstone - Dundee United

St. Johnstone en Dundee United treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 12 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel St. Johnstone als Dundee United wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 11 keer in een gelijkspel.

Winst St. Johnstone 8
Winst Dundee United 8
Gelijkspel 11
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Johnstone op een 8e positie staat, terwijl we Dundee United terugvinden op de 7e plaats.