Nabeschouwing St. Johnstone - Livingston (1-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Johnstone het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Livingston (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 1-0 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. C. Hendry maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee St. Johnstone vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van St. Johnstone.

LIVE St. Johnstone - Livingston 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Fitzwater Livingston
3' Penalty St. Johnstone Penalty C. Hendry St. Johnstone 1-0
13' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor C. Hendry St. Johnstone
36' Wissel St. Johnstone Wissel C. Booth voor T. Gallacher St. Johnstone
48' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
62' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Penrice Livingston
66' Wissel Livingston Wissel S. Kelly voor S. Omeonga Livingston
74' Wissel St. Johnstone Wissel S. May voor N. Ciftci St. Johnstone
74' Wissel Livingston Wissel O. Bailey voor S. Soto Livingston
80' Wissel Livingston Wissel A. Shinnie voor S. Pittman Livingston
80' Wissel Livingston Wissel A. Lewis voor J. Penrice Livingston
81' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. Davidson St. Johnstone
88' Wissel St. Johnstone Wissel C. MacPherson voor M. Hallberg St. Johnstone
89' Wissel St. Johnstone Wissel J. Butterfield voor A. Crawford St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Livingston
Opstellingen St. Johnstone - Livingston
De opstellingen van St. Johnstone en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing St. Johnstone - Livingston

St. Johnstone en Livingston treffen elkaar in de 32e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 1 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel St. Johnstone als Livingston wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst St. Johnstone 5
Winst Livingston 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Johnstone op een 11e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 6e plaats.