In de Schotse Premiership neemt St. Mirren het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de St. Mirren - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst St. Mirren Gelijk Winst Aberdeen
2.9x inzet 3.15x inzet 2.5x inzet
LIVE St. Mirren - Aberdeen 0-0

Vanaf dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd St. Mirren - Aberdeen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 3 uur, 42 minuten en 16 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Aberdeen
Opstellingen St. Mirren - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Mirren - Aberdeen

St. Mirren en Aberdeen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 40 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 20 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor St. Mirren. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 6
Winst Aberdeen 20
Gelijkspel 14
Totaal 40

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 9e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 6e plaats.

Tags
St. Mirren - Aberdeen Opstelling St. Mirren Opstelling Aberdeen Live St. Mirren - Aberdeen Live St. Mirren - Aberdeen kijken St. Mirren - Aberdeen kijken Live St. Mirren - Aberdeen stream St. Mirren - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Aberdeen Uitslag St. Mirren - Aberdeen Statistieken St. Mirren - Aberdeen Schotse Premiership 2021/2022 St. Mirren - Aberdeen wedden St. Mirren - Aberdeen gokken St. Mirren - Aberdeen Unibet