Nabeschouwing Aberdeen - Celtic (0-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 17 december 2022 - 13:30 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Aberdeen het zaterdag 17 december 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Celtic (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 0-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Celtic
LIVE Aberdeen - Celtic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Celtic
Opstellingen Aberdeen - Celtic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aberdeen - Celtic

Aberdeen en Celtic treffen elkaar in de 17e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Celtic in de Schotse Premiership vond plaats op 31 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 62 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 51 keer wist de ploeg van Aberdeen te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Aberdeen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 5
Winst Celtic 51
Gelijkspel 6
Totaal 62

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 3e positie staat, terwijl we Celtic terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aberdeen - Celtic Opstelling Aberdeen Opstelling Celtic Live Aberdeen - Celtic Live Aberdeen - Celtic kijken Aberdeen - Celtic kijken Live Aberdeen - Celtic stream Aberdeen - Celtic Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Celtic Uitslag Aberdeen - Celtic Statistieken Aberdeen - Celtic Schotse Premiership 2022/2023 Aberdeen - Celtic wedden Aberdeen - Celtic gokken Aberdeen - Celtic Unibet