LIVE Aberdeen - Kilmarnock (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Aberdeen het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Aberdeen - Kilmarnock 0-0

Vanaf zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Aberdeen - Kilmarnock volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 minuten en 34 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Kilmarnock
Opstellingen Aberdeen - Kilmarnock
De opstellingen van Aberdeen en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aberdeen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Jim Goodwin
Wissels Aberdeen
# Speler Pos.
1 Joe Lewis K
3 Jack MacKenzie V
47 M
21 Dante Polvara M
23 Ryan Duncan M
28 Jack Milne M
11 Luis Henrique Barros Lopes A
7 Shayden Morris A
99 Christian Ramírez A
Formatie 4-4-2
Coach Derek McInnes
Basiselftal Kilmarnock
# Speler Pos.
1 Zachary Hemming K
2 Lewis Mayo V
5 Ashton Taylor V
19 Joe Wright V
33 Benjamin Chrisene V
10 Jordan Jones M
4 Alan Power M
31 Liam Polworth M
17 Bradley Lyons M
9 Oli Shaw A
26 Christian Doidge A
Wissels Kilmarnock
# Speler Pos.
20 Sam Walker K
3 Jeriel Dorsett V
21 Kerr Mcinroy M
11 Danny Armstrong M
7 Rory McKenzie M
8 Blair Alston M
32 Steven Warnock M
27 Innes Cameron A
28 Kyle Lafferty A
Voorbeschouwing Aberdeen - Kilmarnock

Aberdeen en Kilmarnock treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 53 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 31 keer te winnen, terwijl Kilmarnock slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 31
Winst Kilmarnock 10
Gelijkspel 12
Totaal 53

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 7e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aberdeen - Kilmarnock Opstelling Aberdeen Opstelling Kilmarnock Live Aberdeen - Kilmarnock Live Aberdeen - Kilmarnock kijken Aberdeen - Kilmarnock kijken Live Aberdeen - Kilmarnock stream Aberdeen - Kilmarnock Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Kilmarnock Uitslag Aberdeen - Kilmarnock Statistieken Aberdeen - Kilmarnock Schotse Premiership 2022/2023 Aberdeen - Kilmarnock wedden Aberdeen - Kilmarnock gokken Aberdeen - Kilmarnock Unibet