Nabeschouwing Aberdeen - Livingston (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 25 februari 2023 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Aberdeen het zaterdag 25 februari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Livingston (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en Livingston is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Livingston
Goals
1
0
LIVE Aberdeen - Livingston 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Livingston
Opstellingen Aberdeen - Livingston

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aberdeen - Livingston

Aberdeen en Livingston treffen elkaar in de 27e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Munro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 8 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 9
Winst Livingston 3
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 7e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aberdeen - Livingston Opstelling Aberdeen Opstelling Livingston Live Aberdeen - Livingston Live Aberdeen - Livingston kijken Aberdeen - Livingston kijken Live Aberdeen - Livingston stream Aberdeen - Livingston Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Livingston Uitslag Aberdeen - Livingston Statistieken Aberdeen - Livingston Schotse Premiership 2022/2023 Aberdeen - Livingston wedden Aberdeen - Livingston gokken Aberdeen - Livingston Unibet