Voorbeschouwing Kilmarnock - Hearts (0-0) || Schotse Premiership

Zondag 9 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Kilmarnock het zondag 9 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Kilmarnock - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kilmarnock Gelijk Winst Hearts
3.35x inzet 3.5x inzet 2.1x inzet
LIVE Kilmarnock - Hearts 0-0

Vanaf zondag 9 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kilmarnock - Hearts volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 6 uur, 58 minuten en 58 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Hearts
Opstellingen Kilmarnock - Hearts

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Hearts

Kilmarnock en Hearts treffen elkaar in de 10e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew McDermid en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 5 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 46 duels tussen beide ploegen is Kilmarnock favoriet. De thuisploeg wist 23 keer te winnen, terwijl Hearts slechts 14 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 23
Winst Hearts 14
Gelijkspel 9
Totaal 46

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 10e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Kilmarnock - Hearts Opstelling Kilmarnock Opstelling Hearts Live Kilmarnock - Hearts Live Kilmarnock - Hearts kijken Kilmarnock - Hearts kijken Live Kilmarnock - Hearts stream Kilmarnock - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Hearts Uitslag Kilmarnock - Hearts Statistieken Kilmarnock - Hearts Schotse Premiership 2022/2023 Kilmarnock - Hearts wedden Kilmarnock - Hearts gokken Kilmarnock - Hearts Unibet