Nabeschouwing Livingston - Hearts (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Livingston het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hearts (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hearts is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door C. Montano, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Livingston.

LIVE Livingston - Hearts 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Omeonga Livingston
28' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Montano met assist van J. Holt Livingston 1-0
34' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Holt Livingston
52' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
56' Wissel Livingston Wissel K. Guthrie voor Isma Livingston
56' Wissel Livingston Wissel D. Bahamboula voor J. Penrice Livingston
56' Wissel Hearts Wissel L. Shankland voor C. Devlin Hearts
56' Wissel Hearts Wissel A. Forrest voor G. Mackay-Steven Hearts
56' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor J. Grant Hearts
65' Gele kaart Hearts Gele kaart voor L. Shankland Hearts
65' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor S. Humphrys Hearts
68' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
81' Wissel Livingston Wissel S. Kelly voor S. Omeonga Livingston
83' Wissel Hearts Wissel E. Henderson voor A. Halliday Hearts
83' Wissel Livingston Wissel J. Longridge voor C. Montano Livingston
93' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Nouble Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hearts
Opstellingen Livingston - Hearts
De opstellingen van Livingston en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.