Nabeschouwing Livingston - St. Johnstone (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Livingston het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - St. Johnstone (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. Bahamboula, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Livingston dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Livingston.

LIVE Livingston - St. Johnstone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Livingston Doelpunt D. Bahamboula met assist van J. Nouble Livingston 1-0
46' Wissel Livingston Wissel J. Longridge voor C. Montano Livingston
57' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor A. Mitchell St. Johnstone
63' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Holt Livingston
66' Wissel St. Johnstone Wissel M. Kucheriavyi voor T. Bair St. Johnstone
66' Wissel St. Johnstone Wissel C. McLennan voor A. Mitchell St. Johnstone
71' Wissel Livingston Wissel J. Fitzwater voor K. Guthrie Livingston
71' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor J. Holt Livingston
77' Wissel St. Johnstone Wissel A. Montgomery voor J. Brown St. Johnstone
77' Wissel St. Johnstone Wissel A. Crawford voor J. Murphy St. Johnstone
81' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor C. McLennan St. Johnstone
82' Wissel St. Johnstone Wissel D. Wotherspoon voor D. Wright St. Johnstone
83' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
84' Wissel Livingston Wissel M. Boyes voor D. Bahamboula Livingston
91' Wissel Livingston Wissel A. Shinnie voor S. Kelly Livingston
97' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor R. McGowan St. Johnstone
97' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Obileye Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - St. Johnstone
Opstellingen Livingston - St. Johnstone
De opstellingen van Livingston en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.