Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (1-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Mirren het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Graham Grainger geëindigd in een 1-0 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Hibernian
Goals
1
0
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
76
128
Gevaarlijke aanvallen
41
50
Passes
194
455
Overtredingen
8
12
Buitenspel
2
1
Corners
4
10
Wissels
3
5
LIVE St. Mirren - Hibernian 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hibernian
Opstellingen St. Mirren - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Mirren - Hibernian

St. Mirren en Hibernian treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Grainger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 23 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 19 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor St. Mirren. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 9
Winst Hibernian 19
Gelijkspel 10
Totaal 38

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 6e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 8e plaats.

Tags
St. Mirren - Hibernian Opstelling St. Mirren Opstelling Hibernian Live St. Mirren - Hibernian Live St. Mirren - Hibernian kijken St. Mirren - Hibernian kijken Live St. Mirren - Hibernian stream St. Mirren - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian Uitslag St. Mirren - Hibernian Statistieken St. Mirren - Hibernian Schotse Premiership 2022/2023 St. Mirren - Hibernian wedden St. Mirren - Hibernian gokken St. Mirren - Hibernian Unibet