Nabeschouwing St. Mirren - Livingston (2-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Mirren het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Livingston (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Craig Napier geëindigd in een 2-1 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door K. Baccus, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. In de 76e minuut moest J. Ayunga van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Craig Napier een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest St. Mirren verder met een speler minder. Een penalty in de 77e minuut was de ideale kans voor Livingston om te scoren. S. Kelly was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde B. Anderson de gelijkmaker voor Livingston in de 86e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 90e was het St. Mirren dat op voorsprong kwam te staan na een goal van A. Greive.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Napier, waardoor St. Mirren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Livingston 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor D. Gallagher St. Mirren
59' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor G. Kiltie St. Mirren
60' Wissel St. Mirren Wissel R. Strain voor A. Gogic St. Mirren
67' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor M. Fraser St. Mirren
69' Doelpunt St. Mirren Doelpunt K. Baccus met assist van R. Flynn St. Mirren 1-0
72' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor K. Baccus St. Mirren
72' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor J. Penrice Livingston
72' Wissel Livingston Wissel S. Kelly voor S. Omeonga Livingston
75' Wissel St. Mirren Wissel J. Shaughnessy voor K. Baccus St. Mirren
76' Rode kaart St. Mirren Rode kaart voor J. Ayunga St. Mirren
77' Penalty gemist Livingston Penalty gemist S. Kelly Livingston
81' Gele kaart Livingston Gele kaart voor D. Bahamboula Livingston
81' Wissel Livingston Wissel A. Shinnie voor S. Kelly Livingston
86' Doelpunt Livingston Doelpunt B. Anderson Livingston 1-1
90' Doelpunt St. Mirren Doelpunt A. Greive St. Mirren 2-1
91' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Livingston
Opstellingen St. Mirren - Livingston
De opstellingen van St. Mirren en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Livingston zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.