Voorbeschouwing Kilmarnock - Rangers (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Woensdag 28 februari 2024 - 20:45 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Kilmarnock het woensdag 28 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Kilmarnock - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kilmarnock Gelijk Winst Rangers
6.4x inzet 4.35x inzet 1.46x inzet
LIVE Kilmarnock - Rangers 0-0

Vanaf woensdag 28 februari 2024 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kilmarnock - Rangers volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 12 uur, 38 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Rangers
Opstellingen Kilmarnock - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kilmarnock - Rangers

Kilmarnock en Rangers treffen elkaar in de 28e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Dickinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 2 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 44 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 28 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Kilmarnock. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 9
Winst Rangers 28
Gelijkspel 7
Totaal 44

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 4e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Kilmarnock - Rangers Opstelling Kilmarnock Opstelling Rangers Live Kilmarnock - Rangers Live Kilmarnock - Rangers kijken Kilmarnock - Rangers kijken Live Kilmarnock - Rangers stream Kilmarnock - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Rangers Uitslag Kilmarnock - Rangers Statistieken Kilmarnock - Rangers Schotse Premiership 2023/2024 Kilmarnock - Rangers wedden Kilmarnock - Rangers gokken Kilmarnock - Rangers Unibet