Voorbeschouwing Rangers - Hearts (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Rangers het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Rangers - Hearts 0-0

Vanaf zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Rangers - Hearts volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 18 uur, 52 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Hearts
Opstellingen Rangers - Hearts

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rangers - Hearts

Rangers en Hearts treffen elkaar in de 27e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 6 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 48 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 33 keer te winnen, terwijl Hearts slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 33
Winst Hearts 8
Gelijkspel 7
Totaal 48

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 1e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Rangers - Hearts Opstelling Rangers Opstelling Hearts Live Rangers - Hearts Live Rangers - Hearts kijken Rangers - Hearts kijken Live Rangers - Hearts stream Rangers - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Hearts Uitslag Rangers - Hearts Statistieken Rangers - Hearts Schotse Premiership 2023/2024 Rangers - Hearts wedden Rangers - Hearts gokken Rangers - Hearts Unibet