Nabeschouwing Rangers - Livingston (4-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Rangers het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Livingston (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Livingston
Goals
4
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
22
6
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
138
87
Gevaarlijke aanvallen
46
28
Passes
608
280
Overtredingen
9
9
Buitenspel
2
1
Corners
5
4
Wissels
5
5
LIVE Rangers - Livingston 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Livingston
Opstellingen Rangers - Livingston

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rangers - Livingston

Rangers en Livingston treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 18 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 15
Winst Livingston 1
Gelijkspel 3
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 10e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rangers - Livingston Opstelling Rangers Opstelling Livingston Live Rangers - Livingston Live Rangers - Livingston kijken Rangers - Livingston kijken Live Rangers - Livingston stream Rangers - Livingston Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Livingston Uitslag Rangers - Livingston Statistieken Rangers - Livingston Schotse Premiership 2023/2024 Rangers - Livingston wedden Rangers - Livingston gokken Rangers - Livingston Unibet