Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (2-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Mirren het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Colin Steven geëindigd in een 2-1 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Dundee
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
122
107
Gevaarlijke aanvallen
54
59
Passes
321
351
Overtredingen
8
8
Corners
4
3
Wissels
5
3
LIVE St. Mirren - Dundee 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Dundee
Opstellingen St. Mirren - Dundee

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Mirren - Dundee

St. Mirren en Dundee treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Colin Steven en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 9 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is St. Mirren favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 7
Winst Dundee 5
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 3e positie staat, terwijl we Dundee terugvinden op de 5e plaats.

Tags
St. Mirren - Dundee Opstelling St. Mirren Opstelling Dundee Live St. Mirren - Dundee Live St. Mirren - Dundee kijken St. Mirren - Dundee kijken Live St. Mirren - Dundee stream St. Mirren - Dundee Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Dundee Uitslag St. Mirren - Dundee Statistieken St. Mirren - Dundee Schotse Premiership 2023/2024 St. Mirren - Dundee wedden St. Mirren - Dundee gokken St. Mirren - Dundee Unibet