Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Mirren het zondag 28 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Bolton zette Rangers op een 0-1 voorsprong in de 32e minuut van de wedstrijd. St. Mirren kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mikael Mandron, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette Cyriel Dessers zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Walsh, waardoor Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Eigen doelpunt Rangers Eigen doelpunt J. Bolton Rangers 0-1
37' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Mikael Mandron met assist van Mark OHara St. Mirren 1-1
56' Wissel Rangers Wissel R. McCausland voor Fábio Silva Rangers
70' Wissel St. Mirren Wissel Toyosi Olusanya voor Mikael Mandron St. Mirren
74' Doelpunt Rangers Doelpunt Cyriel Dessers met assist van James Tavernier Rangers 1-2
76' Wissel St. Mirren Wissel Lewis Jamieson voor Conor McMenamin St. Mirren
76' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Greg Kiltie St. Mirren
77' Wissel Rangers Wissel Tom Lawrence  voor Todd Cantwell Rangers
78' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Alex Gogic St. Mirren
78' Wissel Rangers Wissel Scott Wright voor Borna Barišić Rangers
84' Wissel St. Mirren Wissel Jaden Brown voor Ryan Strain St. Mirren
84' Wissel St. Mirren Wissel Keanu Baccus voor Caolan Boyd-Munce St. Mirren
85' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Jack Butland Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Rangers
Opstellingen St. Mirren - Rangers
De opstellingen van St. Mirren en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.