Nabeschouwing Fiorentina - Parma (3-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 11 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Fiorentina het zondag 11 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Parma.

Via de Fiorentina - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Parma (3-1)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Parma is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Budan. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Fiorentina dat via M. Santana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Semioli dacht na 77 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Fiorentina via P. Osvaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Parma
3
1
LIVE Fiorentina - Parma 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Parma Doelpunt I. Budan Parma
21' Wissel Parma Wissel M. Rossi voor G. Falcone Parma
38' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Mariga Parma
39' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Santana Fiorentina
45' Wissel Parma Wissel A. Gasbarroni voor I. Budan Parma
58' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Morrone Parma
62' Wissel Fiorentina Wissel M. Donadel voor F. Liverani Fiorentina
62' Wissel Fiorentina Wissel F. Semioli voor Z. Kuzmanovic Fiorentina
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Semioli Fiorentina
71' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor T. Ujfalusi Fiorentina
77' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Semioli Fiorentina
79' Wissel Fiorentina Wissel P. NDiaye voor R. Montolivo Fiorentina
80' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Rossi Parma
82' Wissel Parma Wissel D. Dessena voor F. Parravicini Parma
85' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Paci Parma
86' Doelpunt Fiorentina Doelpunt P. Osvaldo Fiorentina
89' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Donadel Fiorentina
89' Gele kaart Parma Gele kaart voor D. Dessena Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Parma
Opstellingen Fiorentina - Parma

Voorbeschouwing Fiorentina - Parma

Fiorentina en Parma treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Parma in de Serie A vond plaats op 13 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Parma slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.