Nabeschouwing Lazio - Napoli (2-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 18 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Lazio het zondag 18 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Lazio - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Napoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Napoli is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rocchi. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Lazio dat via F. Firmani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Domizzi dacht na 84 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Napoli
2
1
LIVE Lazio - Napoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
42' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Contini Napoli
45' Gele kaart Lazio Gele kaart voor I. Tare Lazio
45' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Domizzi Napoli
45' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Pazienza Napoli
46' Wissel Lazio Wissel C. Manfredini voor M. Mutarelli Lazio
46' Wissel Napoli Wissel R. Sosa voor M. Bogliacino Napoli
56' Gele kaart Lazio Gele kaart voor O. Dabo Lazio
61' Wissel Lazio Wissel F. Firmani voor O. Dabo Lazio
61' Wissel Napoli Wissel G. Garics voor D. Mannini Napoli
71' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Firmani Lazio
75' Wissel Napoli Wissel F. Montervino voor M. Blasi Napoli
80' Wissel Lazio Wissel A. Kolarov voor V. Behrami Lazio
84' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Domizzi Napoli
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Firmani Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Napoli
Opstellingen Lazio - Napoli

Voorbeschouwing Lazio - Napoli

Lazio en Napoli treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Napoli in de Serie A vond plaats op 20 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.