Nabeschouwing Napoli - Milan (3-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 11 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Napoli het zondag 11 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Napoli - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Milan (3-1)

Het Serie A duel tussen Napoli en Milan is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hamsík. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Napoli dat via M. Domizzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Bogliacino dacht na 90 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Milan via C. Seedorf, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Milan
3
1
LIVE Napoli - Milan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamsík Napoli
36' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
46' Wissel Milan Wissel Alexandre Pato voor C. Brocchi Milan
53' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Gattuso Milan
59' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mannini Napoli
63' Wissel Milan Wissel M. Jankulovski voor G. Favalli Milan
69' Penalty Napoli Penalty M. Domizzi Napoli
70' Wissel Milan Wissel Serginho voor G. Gattuso Milan
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor Kaká Milan
77' Gele kaart Napoli Gele kaart voor R. Sosa Napoli
77' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Nesta Milan
79' Wissel Napoli Wissel G. Garics voor D. Mannini Napoli
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
87' Wissel Napoli Wissel M. Bogliacino voor E. Lavezzi Napoli
90' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Bogliacino Napoli
90' Doelpunt Milan Doelpunt C. Seedorf Milan
90' Wissel Napoli Wissel F. Montervino voor M. Hamsík Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Milan
Opstellingen Napoli - Milan

Voorbeschouwing Napoli - Milan

Napoli en Milan treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Milan in de Serie A vond plaats op 13 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.