Nabeschouwing Reggina - Robur Siena (1-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 31 mei 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Reggina het zondag 31 mei 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Robur Siena.

Via de Reggina - Robur Siena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reggina - Robur Siena (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Reggina en Robur Siena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 45e minuut dacht Reggina op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Stuani. Helaas voor Reggina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut kreeg E. Calaiò van Robur Siena voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Robur Siena de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Maccarone dacht na 76 minuten te scoren voor Robur Siena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reggina - Robur Siena
1
1
LIVE Reggina - Robur Siena 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reggina - Robur Siena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Penalty Reggina Penalty C. Stuani Reggina
47' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor E. Calaiò Robur Siena
48' Gele kaart Reggina Gele kaart voor A. Costa Reggina
55' Wissel Robur Siena Wissel Douglas Packer voor A. Zito Robur Siena
64' Wissel Reggina Wissel Josias Basso voor V. Camilleri Reggina
67' Gele kaart Reggina Gele kaart voor Josias Basso Reggina
68' Tweede gele kaart Robur Siena Tweede gele kaart voor E. Calaiò Robur Siena
69' Wissel Reggina Wissel A. Viola voor N. Viola Reggina
74' Wissel Robur Siena Wissel D. Galloppa voor A. Rossi Robur Siena
76' Doelpunt Robur Siena Doelpunt M. Maccarone Robur Siena
77' Wissel Robur Siena Wissel N. Belmonte voor L. Del Prete Robur Siena
85' Wissel Reggina Wissel E. Hallfredsson voor A. Barillà Reggina
88' Gele kaart Reggina Gele kaart voor C. Carmona Reggina
Video hoogtepunten en samenvatting Reggina - Robur Siena
Opstellingen Reggina - Robur Siena

Voorbeschouwing Reggina - Robur Siena

Reggina en Robur Siena treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Reggina en Robur Siena in de Serie A vond plaats op 17 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Robur Siena. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Reggina als Robur Siena wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.