Nabeschouwing Genoa - Lazio (1-2) || Serie A 2009/2010

Zondag 25 april 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2009/2010 neemt Genoa het zondag 25 april 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Genoa - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Lazio is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Palacio. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Lazio dat via André Dias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Floccari dacht na 32 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 70e minuut moest Genoa verder met een man minder, nadat S. Bocchetti een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Lazio
1
2
LIVE Genoa - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Genoa Doelpunt R. Palacio met assist van O. Milanetto Genoa
25' Doelpunt Lazio Doelpunt André Dias met assist van R. Baronio Lazio
26' Wissel Genoa Wissel G. Mesto voor E. Moretti Genoa
32' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Floccari Lazio
44' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Bocchetti Genoa
51' Wissel Genoa Wissel I. Fatic voor N. Tomovic Genoa
61' Wissel Genoa Wissel G. Sculli voor R. Palladino Genoa
62' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lichtsteiner Lazio
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Del Nero Lazio
67' Wissel Lazio Wissel M. Zárate voor T. Rocchi Lazio
70' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor S. Bocchetti Genoa
74' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
75' Wissel Lazio Wissel J. Cruz voor S. Floccari Lazio
76' Gele kaart Genoa Gele kaart voor R. Palacio Genoa
90' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Zárate Lazio
90' Wissel Lazio Wissel S. Siviglia voor S. Del Nero Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Lazio
Opstellingen Genoa - Lazio

Voorbeschouwing Genoa - Lazio

Genoa en Lazio treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Lazio in de Serie A vond plaats op 13 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 3 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Genoa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.