Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo (0-1) || Serie A 2015/2016

Zondag 8 mei 2016 - 15:00 uur



In de Serie A 2015/2016 neemt Frosinone het zondag 8 mei 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Matusa in Frosinone.

Via de Frosinone - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo (0-1)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Sassuolo is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Sassuolo
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
18
21
Schoten op doel
4
5
Overtredingen
16
20
Buitenspel
3
2
Corners
2
8
LIVE Frosinone - Sassuolo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Sassuolo
Opstellingen Frosinone - Sassuolo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Frosinone - Sassuolo

Frosinone en Sassuolo treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 6 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Frosinone - Sassuolo Opstelling Frosinone Opstelling Sassuolo Live Frosinone - Sassuolo Live Frosinone - Sassuolo kijken Frosinone - Sassuolo kijken Live Frosinone - Sassuolo stream Frosinone - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Sassuolo Uitslag Frosinone - Sassuolo Statistieken Frosinone - Sassuolo Serie A 2015/2016 Frosinone - Sassuolo wedden Frosinone - Sassuolo gokken Frosinone - Sassuolo Unibet