Nabeschouwing Juventus - Crotone (3-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Juventus het zondag 21 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Crotone (3-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mandžukić. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Juventus dat via P. Dybala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. Alex Sandro dacht na 83 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Juventus - Crotone 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van J. Cuadrado Juventus
34' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor A. Rosi Crotone
39' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus
57' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor A. Tonev Crotone
70' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor J. Cuadrado Juventus
74' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor C. Marchisio Juventus
76' Gele kaart Crotone Gele kaart voor B. Martella Crotone
78' Wissel Crotone Wissel B. Acosty voor M. Rohdén Crotone
83' Doelpunt Juventus Doelpunt Alex Sandro met assist van P. Dybala Juventus
84' Wissel Juventus Wissel T. Rincón voor M. Pjanić Juventus
89' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Dani Alves Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Crotone
Opstellingen Juventus - Crotone
De opstellingen van Juventus en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Crotone

Juventus en Crotone treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Crotone in de Serie A vond plaats op 8 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.