Nabeschouwing Atalanta - Chievo (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het zondag 17 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Chievo (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Atalanta en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Meggiorini, waarmee Chievo met 0-1 de leiding nam. Atalanta kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Iličić, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Atalanta - Chievo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
28' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. de Roon Atalanta
32' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini Chievo 0-1
35' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Dioussé Chievo
46' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
55' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
55' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Iličić met assist van D. Zapata Atalanta 1-1
63' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
70' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor R. Meggiorini Chievo
74' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Andreolli Chievo
74' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
77' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor J. Iličić Atalanta
79' Wissel Chievo Wissel F. Đorđević voor M. Stępiński Chievo
87' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor A. Masiello Atalanta
90' Wissel Chievo Wissel N. Frey voor M. Andreolli Chievo
96' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Chievo
Opstellingen Atalanta - Chievo
De opstellingen van Atalanta en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Chievo

Atalanta en Chievo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Chievo in de Serie A vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atalanta 9
Winst Chievo 4
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.