Nabeschouwing Atalanta - Empoli (0-0) || Serie A

Maandag 15 april 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Atalanta het maandag 15 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Atleti Azzurri d'Italia in Bergamo.

Via de Atalanta - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Empoli (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Atalanta en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Atalanta dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Atalanta, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Manganiello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Empoli
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
47
3
Schoten op doel
18
1
Aanvallen
142
77
Gevaarlijke aanvallen
98
30
Passes
569
364
Overtredingen
6
11
Buitenspel
1
5
Corners
9
3
Wissels
3
3
LIVE Atalanta - Empoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Wissel Empoli Wissel M. Pasqual voor L. Antonelli Empoli
19' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Palomino Atalanta
29' Gele kaart Empoli Gele kaart voor C. DellOrco Empoli
41' Wissel Empoli Wissel D. Oberlin voor Diego Farias Empoli
47' Gele kaart Empoli Gele kaart voor I. Bennacer Empoli
60' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
61' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Veseli Empoli
79' Wissel Empoli Wissel J. Rasmussen voor D. Nikolaou Empoli
81' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor D. Zapata Atalanta
88' Wissel Atalanta Wissel R. Piccoli voor A. Gómez Atalanta
Opstellingen Atalanta - Empoli
De opstellingen van Atalanta en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Empoli

Atalanta en Empoli treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atalanta en Empoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 0
Winst Empoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Atalanta - Empoli Opstelling Atalanta Opstelling Empoli Live Atalanta - Empoli Live Atalanta - Empoli kijken Atalanta - Empoli kijken Live Atalanta - Empoli stream Atalanta - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Empoli Uitslag Atalanta - Empoli Statistieken Atalanta - Empoli Serie A 2018/2019 Atalanta - Empoli wedden Atalanta - Empoli gokken Atalanta - Empoli Unibet