Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (4-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het zondag 11 november 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (4-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 4-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door H. Hateboer, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Icardi in de 47e minuut zorgde er even later voor dat Inter weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette G. Mancini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Atalanta vergroot nadat B. Djimsiti de 3-1 wist te scoren. In de 92e minuut moest Inter verder met een man minder, nadat M. Brozović een tweede gele kaart kreeg. In de 94e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het A. Gómez die namens Atalanta het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabio Maresca bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Atalanta.

LIVE Atalanta - Inter Milan 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer met assist van R. Gosens Atalanta 1-0
25' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Vecino Inter
35' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
41' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Škriniar Inter
46' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor M. Vecino Inter
47' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter 1-1
56' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor Rafael Tolói Atalanta
62' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Mancini met assist van J. Iličić Atalanta 2-1
66' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor M. Politano Inter
69' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
71' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor D. Zapata Atalanta
71' Wissel Inter Wissel Š. Vrsaljko voor João Miranda Inter
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
78' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. de Roon Atalanta
79' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gómez Atalanta
88' Doelpunt Atalanta Doelpunt B. Djimsiti met assist van J. Iličić Atalanta 3-1
92' Tweede gele kaart Inter Tweede gele kaart voor M. Brozović Inter
94' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van M. de Roon Atalanta 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Inter Milan
Opstellingen Atalanta - Inter Milan
De opstellingen van Atalanta en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Inter Milan

Atalanta en Inter Milan treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 10 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Atalanta. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta 5
Winst Inter Milan 10
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 12e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.