Nabeschouwing Atalanta - Lazio (1-0) || Serie A 2018/2019

Maandag 17 december 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het maandag 17 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Lazio (1-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Atalanta kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Zapata. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Atalanta.

LIVE Atalanta - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata Atalanta 1-0
4' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lazio
38' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
57' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor J. Palomino Atalanta
62' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
64' Wissel Lazio Wissel Luis Alberto voor M. Badelj Lazio
64' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor A. Marušić Lazio
78' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor Wallace Lazio
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Lukaku Lazio
88' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
92' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Lazio
Opstellingen Atalanta - Lazio
De opstellingen van Atalanta en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Lazio

Atalanta en Lazio treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Lazio in de Serie A vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 11 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Atalanta. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta 7
Winst Lazio 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 11e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.