Nabeschouwing Bologna - Atalanta (1-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Bologna het zondag 4 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Atalanta (1-2)

Het Serie A duel tussen Bologna en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bologna kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Mbaye. Atalanta kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Mancini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette D. Zapata zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Atalanta dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bologna - Atalanta 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bologna Doelpunt I. Mbaye met assist van F. Santander Bologna 1-0
24' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Iličić Atalanta
41' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gómez Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. Barrow Atalanta
47' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Helander Bologna
57' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Mancini Atalanta 1-1
64' Wissel Bologna Wissel A. Poli voor B. Džemaili Bologna
70' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata Atalanta 1-2
73' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor L. Krejčí Bologna
82' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor J. Iličić Atalanta
83' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor M. Svanberg Bologna
89' Wissel Atalanta Wissel E. Rigoni voor A. Gómez Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Atalanta
Opstellingen Bologna - Atalanta
De opstellingen van Bologna en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Bologna - Atalanta

Bologna en Atalanta treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Atalanta in de Serie A vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 9 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bologna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 4
Winst Atalanta 9
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 16e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.