Nabeschouwing Bologna - Fiorentina (0-0) || Serie A

Zondag 25 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Bologna het zondag 25 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Fiorentina (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Bologna en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bologna en Fiorentina gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Fiorentina kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Di Bello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Fiorentina
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
19
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
103
137
Gevaarlijke aanvallen
46
51
Passes
321
438
Overtredingen
11
20
Buitenspel
1
2
Corners
4
9
Wissels
3
3
LIVE Bologna - Fiorentina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Vitor Hugo Fiorentina
56' Wissel Bologna Wissel L. Krejčí voor M. Svanberg Bologna
61' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Calabresi Bologna
72' Wissel Bologna Wissel B. Džemaili voor R. Orsolini Bologna
72' Wissel Fiorentina Wissel C. Théréau voor G. Simeone Fiorentina
74' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Krejčí Bologna
79' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor Gerson Fiorentina
86' Wissel Bologna Wissel M. Dijks voor F. Mattiello Bologna
87' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor M. Benassi Fiorentina
87' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Palacio Bologna
Opstellingen Bologna - Fiorentina
De opstellingen van Bologna en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Fiorentina

Bologna en Fiorentina treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 17e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bologna - Fiorentina Opstelling Bologna Opstelling Fiorentina Live Bologna - Fiorentina Live Bologna - Fiorentina kijken Bologna - Fiorentina kijken Live Bologna - Fiorentina stream Bologna - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Fiorentina Uitslag Bologna - Fiorentina Statistieken Bologna - Fiorentina Serie A 2018/2019 Bologna - Fiorentina wedden Bologna - Fiorentina gokken Bologna - Fiorentina Unibet