Nabeschouwing Bologna - Milan (0-0) || Serie A 2018/2019

Dinsdag 18 december 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Bologna het dinsdag 18 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Milan (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Bologna en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Bakayoko van Milan. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Milan, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bologna - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
42' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Santander Bologna
61' Wissel Bologna Wissel B. Džemaili voor M. Svanberg Bologna
61' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor P. Cutrone Milan
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
76' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor T. Bakayoko Milan
78' Wissel Milan Wissel J. Mauri voor H. Çalhanoğlu Milan
81' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor A. Poli Bologna
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessié Milan
84' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Helander Bologna
85' Wissel Milan Wissel D. Laxalt voor Suso Milan
91' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor F. Santander Bologna
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Milan
Opstellingen Bologna - Milan
De opstellingen van Bologna en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Milan

Bologna en Milan treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Milan in de Serie A vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 12 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bologna. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 2
Winst Milan 12
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 18e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.