Nabeschouwing Bologna - Parma (4-1) || Serie A

Maandag 13 mei 2019 - 19:00 uur

In de Serie A neemt Bologna het maandag 13 mei 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Parma (4-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Parma is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door R. Orsolini, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Sepe zorgde ervoor dat Bologna op 2-0 kwam te staan in de 59e minuut. In de 62e minuut kreeg Bruno Alves van Parma voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Parma de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van Bologna, waarmee Lyanco zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 81 minuten deed R. Inglese iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Parma werd verkleind tot 3-1. In de 84e werkte F. Sierralta de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Bologna.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Parma
Goals
4
1
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
112
58
Gevaarlijke aanvallen
72
32
Passes
518
273
Overtredingen
10
15
Buitenspel
3
0
Corners
13
3
Wissels
3
3
LIVE Bologna - Parma 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Dimarco Parma
34' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Rigoni Parma
48' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
52' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van B. Džemaili Bologna 1-0
58' Gele kaart Parma Gele kaart voor Y. Gervinho Parma
59' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt L. Sepe Bologna 2-0
60' Wissel Parma Wissel R. Inglese voor F. Ceravolo Parma
60' Wissel Parma Wissel L. Siligardi voor M. Gazzola Parma
61' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
62' Tweede gele kaart Parma Tweede gele kaart voor Bruno Alves Parma
65' Wissel Parma Wissel F. Sierralta voor M. Sprocati Parma
66' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Destro Bologna
71' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Scozzarella Parma
72' Doelpunt Bologna Doelpunt Lyanco met assist van R. Orsolini Bologna 3-0
75' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor R. Soriano Bologna
81' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese met assist van Y. Gervinho Parma 3-1
84' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt F. Sierralta Bologna 4-1
86' Wissel Bologna Wissel G. Corbo voor Danilo Bologna
Opstellingen Bologna - Parma
De opstellingen van Bologna en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Parma zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Parma

Bologna en Parma treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 15e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bologna - Parma Opstelling Bologna Opstelling Parma Live Bologna - Parma Live Bologna - Parma kijken Bologna - Parma kijken Live Bologna - Parma stream Bologna - Parma Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Parma Uitslag Bologna - Parma Statistieken Bologna - Parma Serie A 2018/2019 Bologna - Parma wedden Bologna - Parma gokken Bologna - Parma Unibet