Nabeschouwing Bologna - Sampdoria (3-0) || Serie A

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Bologna het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Sampdoria (3-0)

Het Serie A duel tussen Bologna en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Tonelli zette Bologna op een 1-0 voorsprong in de 54e minuut van de wedstrijd. Bologna vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Pulgar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Bologna, waarmee R. Orsolini zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Bologna dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Sampdoria
Goals
3
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
66
122
Gevaarlijke aanvallen
40
42
Passes
275
493
Overtredingen
18
12
Buitenspel
7
1
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Bologna - Sampdoria 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
48' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Sala Sampdoria
52' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
53' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Andersen Sampdoria
54' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt L. Tonelli Bologna 1-0
58' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Orsolini Bologna
59' Wissel Sampdoria Wissel R. Saponara voor G. Ramírez Sampdoria
67' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor K. Linetty Sampdoria
68' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Tonelli Sampdoria
69' Doelpunt Bologna Doelpunt E. Pulgar Bologna 2-0
76' Wissel Bologna Wissel A. Poli voor B. Džemaili Bologna
81' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor N. Murru Sampdoria
83' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van L. Krejčí Bologna 3-0
86' Wissel Bologna Wissel G. Donsah voor R. Soriano Bologna
88' Wissel Bologna Wissel F. Helander voor Danilo Bologna
Opstellingen Bologna - Sampdoria
De opstellingen van Bologna en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Sampdoria

Bologna en Sampdoria treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Sampdoria 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 17e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Sampdoria Opstelling Bologna Opstelling Sampdoria Live Bologna - Sampdoria Live Bologna - Sampdoria kijken Bologna - Sampdoria kijken Live Bologna - Sampdoria stream Bologna - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Sampdoria Uitslag Bologna - Sampdoria Statistieken Bologna - Sampdoria Serie A 2018/2019 Bologna - Sampdoria wedden Bologna - Sampdoria gokken Bologna - Sampdoria Unibet