Voorbeschouwing Bologna - Sampdoria (0-0) || Serie A

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Bologna het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Bologna - Sampdoria 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Bologna - Sampdoria volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 uur, 48 minuten en 24 seconden.

Opstellingen Bologna - Sampdoria

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bologna - Sampdoria

Bologna en Sampdoria treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Sampdoria 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 17e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Bologna - Sampdoria Opstelling Bologna Opstelling Sampdoria Live Bologna - Sampdoria Live Bologna - Sampdoria kijken Bologna - Sampdoria kijken Live Bologna - Sampdoria stream Bologna - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Sampdoria Uitslag Bologna - Sampdoria Statistieken Bologna - Sampdoria Serie A 2018/2019 Bologna - Sampdoria wedden Bologna - Sampdoria gokken Bologna - Sampdoria Unibet