Nabeschouwing Bologna - Sassuolo (2-1) || Serie A

Zondag 31 maart 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Bologna het zondag 31 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. E. Pulgar maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bologna vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sassuolo kwam in de 92e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Boga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette M. Destro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Bologna dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Sassuolo
Goals
2
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
101
105
Gevaarlijke aanvallen
54
46
Passes
299
414
Overtredingen
17
18
Buitenspel
6
2
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Bologna - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Helander Bologna
29' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Demiral Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor Marlon Sassuolo
61' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
63' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor F. Di Francesco Sassuolo
67' Wissel Bologna Wissel E. Pulgar voor A. Poli Bologna
68' Penalty Bologna Penalty E. Pulgar Bologna 1-0
71' Wissel Sassuolo Wissel M. Locatelli voor F. Magnanelli Sassuolo
84' Wissel Bologna Wissel G. Donsah voor B. Džemaili Bologna
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
92' Doelpunt Sassuolo Doelpunt J. Boga met assist van K. Babacar Sassuolo 1-1
93' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor R. Soriano Bologna
96' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van R. Orsolini Bologna 2-1
98' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Destro Bologna
Opstellingen Bologna - Sassuolo
De opstellingen van Bologna en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Sassuolo

Bologna en Sassuolo treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 18e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Sassuolo Opstelling Bologna Opstelling Sassuolo Live Bologna - Sassuolo Live Bologna - Sassuolo kijken Bologna - Sassuolo kijken Live Bologna - Sassuolo stream Bologna - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Sassuolo Uitslag Bologna - Sassuolo Statistieken Bologna - Sassuolo Serie A 2018/2019 Bologna - Sassuolo wedden Bologna - Sassuolo gokken Bologna - Sassuolo Unibet