Nabeschouwing Cagliari - Empoli (2-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zondag 20 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Empoli (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Cagliari en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door L. Pavoletti, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Empoli kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Di Lorenzo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette M. Zajc zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Cagliari nadat Diego Farias in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cagliari - Empoli 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van A. Ioniţă Cagliari 1-0
57' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor M. Brighi Empoli
66' Wissel Empoli Wissel Alejandro Rodriguez voor A. Acquah Empoli
68' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor V. Birsa Cagliari
70' Doelpunt Empoli Doelpunt G. Di Lorenzo met assist van M. Pasqual Empoli 1-1
74' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor João Pedro Cagliari
78' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
81' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Zajc met assist van F. Caputo Empoli 1-2
91' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias Cagliari 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Empoli
Opstellingen Cagliari - Empoli
De opstellingen van Cagliari en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Empoli

Cagliari en Empoli treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Empoli in de Serie A vond plaats op 19 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Cagliari. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 4
Winst Empoli 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 13e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 17e plaats.