Nabeschouwing Cagliari - Lazio (1-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zaterdag 11 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Luis Alberto, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Correa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Pavoletti. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cagliari kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Lazio dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cagliari - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Badelj Lazio
31' Doelpunt Lazio Doelpunt Luis Alberto met assist van A. Marušić Lazio 0-1
53' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van Luis Alberto Lazio 0-2
57' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
57' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor S. Padoin Cagliari
62' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Badelj Lazio
64' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Proto Lazio
74' Wissel Lazio Wissel Bastos voor Ş. Radu Lazio
78' Wissel Cagliari Wissel L. Castro voor João Pedro Cagliari
84' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor Luis Alberto Lazio
85' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
91' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van L. Castro Cagliari 1-2
94' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Cacciatore Cagliari
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Luiz Felipe Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Lazio
Opstellingen Cagliari - Lazio
De opstellingen van Cagliari en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Lazio

Cagliari en Lazio treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Lazio in de Serie A vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 15 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cagliari. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 5
Winst Lazio 15
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 12e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.