Nabeschouwing Cagliari - Udinese (1-2) || Serie A

Zondag 26 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Cagliari het zondag 26 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Udinese (1-2)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Pavoletti, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Udinese kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Hallfredsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette S. De Maio zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Volpi, waardoor Udinese dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Udinese
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
24
11
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
110
91
Gevaarlijke aanvallen
59
26
Passes
436
322
Overtredingen
17
11
Buitenspel
1
4
Corners
12
3
Wissels
3
3
LIVE Cagliari - Udinese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van F. Pisacane Cagliari 1-0
59' Doelpunt Udinese Doelpunt E. Hallfredsson met assist van M. DAlessandro Udinese 1-1
64' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Srna Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor L. Castro Cagliari
69' Doelpunt Udinese Doelpunt S. De Maio met assist van R. Mandragora Udinese 1-2
76' Wissel Cagliari Wissel K. Despodov voor D. Srna Cagliari
77' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor I. Pussetto Udinese
82' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor F. Bradaric Cagliari
82' Wissel Udinese Wissel B. Wilmot voor Badu Udinese
84' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Musso Udinese
84' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Klavan Cagliari
87' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Wilmot Udinese
88' Wissel Udinese Wissel P. Micin voor R. Mandragora Udinese
Opstellingen Cagliari - Udinese
De opstellingen van Cagliari en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Udinese

Cagliari en Udinese treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Udinese 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 13e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cagliari - Udinese Opstelling Cagliari Opstelling Udinese Live Cagliari - Udinese Live Cagliari - Udinese kijken Cagliari - Udinese kijken Live Cagliari - Udinese stream Cagliari - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Udinese Uitslag Cagliari - Udinese Statistieken Cagliari - Udinese Serie A 2018/2019 Cagliari - Udinese wedden Cagliari - Udinese gokken Cagliari - Udinese Unibet