Nabeschouwing Chievo - Genoa (0-0) || Serie A

Zondag 24 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Chievo het zondag 24 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Genoa (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Chievo en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Chievo en Genoa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Chievo, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Volpi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Genoa
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
95
154
Gevaarlijke aanvallen
39
73
Passes
389
380
Overtredingen
20
23
Buitenspel
4
0
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Lerager Genoa
36' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Kiyine Chievo
57' Wissel Genoa Wissel D. Lazović voor L. Lerager Genoa
59' Wissel Chievo Wissel A. Dioussé voor S. Kiyine Chievo
65' Wissel Genoa Wissel Miguel Veloso voor E. Rolón Genoa
75' Wissel Chievo Wissel F. Đorđević voor N. Rigoni Chievo
75' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Sanabria Genoa
84' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
85' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Kouamé Genoa
93' Wissel Chievo Wissel Lucas Piazon voor M. Léris Chievo
94' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
Opstellingen Chievo - Genoa
De opstellingen van Chievo en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Genoa

Chievo en Genoa treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Genoa elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 0
Winst Genoa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Chievo - Genoa Opstelling Chievo Opstelling Genoa Live Chievo - Genoa Live Chievo - Genoa kijken Chievo - Genoa kijken Live Chievo - Genoa stream Chievo - Genoa Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Genoa Uitslag Chievo - Genoa Statistieken Chievo - Genoa Serie A 2018/2019 Chievo - Genoa wedden Chievo - Genoa gokken Chievo - Genoa Unibet