Nabeschouwing Chievo - Napoli (1-3) || Serie A

Zondag 14 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Chievo het zondag 14 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Napoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 1-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door K. Koulibaly, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milik op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee K. Koulibaly zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed B. Cesar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Chievo werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Chievo echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Napoli
Goals
1
3
Balbezit
30%
70%
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
74
143
Gevaarlijke aanvallen
32
59
Passes
343
783
Overtredingen
9
10
Buitenspel
2
1
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Napoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Koulibaly met assist van D. Mertens Napoli 0-1
64' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van P. Zieliński Napoli 0-2
67' Wissel Chievo Wissel M. Léris voor Emanuel Vignato Chievo
67' Wissel Napoli Wissel Allan voor L. Insigne Napoli
73' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor Fabián Ruiz Napoli
74' Wissel Chievo Wissel S. Grubac voor R. Meggiorini Chievo
80' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor M. Stępiński Chievo
80' Wissel Napoli Wissel S. Verdi voor José Callejón Napoli
81' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Koulibaly Napoli 0-3
90' Doelpunt Chievo Doelpunt B. Cesar met assist van S. Kiyine Chievo 1-3
Opstellingen Chievo - Napoli
De opstellingen van Chievo en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Napoli

Chievo en Napoli treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chievo - Napoli Opstelling Chievo Opstelling Napoli Live Chievo - Napoli Live Chievo - Napoli kijken Chievo - Napoli kijken Live Chievo - Napoli stream Chievo - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Napoli Uitslag Chievo - Napoli Statistieken Chievo - Napoli Serie A 2018/2019 Chievo - Napoli wedden Chievo - Napoli gokken Chievo - Napoli Unibet