Nabeschouwing Chievo - Parma (1-1) || Serie A

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Chievo het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Parma (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Chievo en Parma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Kucka, waarmee Parma met 0-1 de leiding nam. Chievo kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Meggiorini, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Parma
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
119
106
Gevaarlijke aanvallen
42
37
Passes
461
436
Overtredingen
15
17
Buitenspel
2
0
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Parma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
37' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Léris Chievo
38' Doelpunt Parma Doelpunt J. Kucka met assist van M. Scozzarella Parma 0-1
63' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor M. Stępiński Chievo
66' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini met assist van Emanuel Vignato Chievo 1-1
67' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Gazzola Parma
72' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Barba Chievo
79' Wissel Parma Wissel L. Rigoni voor M. Scozzarella Parma
79' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor Emanuel Vignato Chievo
79' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor M. Gazzola Parma
80' Gele kaart Parma Gele kaart voor Bruno Alves Parma
85' Wissel Chievo Wissel I. Karamoko voor P. Hetemaj Chievo
87' Wissel Parma Wissel L. Štulac voor L. Siligardi Parma
93' Gele kaart Parma Gele kaart voor Y. Gervinho Parma
Opstellingen Chievo - Parma
De opstellingen van Chievo en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Parma zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Domenico Di Carlo
Voorbeschouwing Chievo - Parma

Chievo en Parma treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Chievo - Parma Opstelling Chievo Opstelling Parma Live Chievo - Parma Live Chievo - Parma kijken Chievo - Parma kijken Live Chievo - Parma stream Chievo - Parma Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Parma Uitslag Chievo - Parma Statistieken Chievo - Parma Serie A 2018/2019 Chievo - Parma wedden Chievo - Parma gokken Chievo - Parma Unibet