Nabeschouwing Empoli - Atalanta (3-2) || Serie A

Zondag 25 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zondag 25 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Atalanta (3-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 3-2 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door R. Freuler, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Empoli kreeg via F. Caputo in de 39e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Gianluca Manganiello de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 40e werd de voorsprong voor Atalanta verdubbeld dankzij een doelpunt van H. Hateboer.

In de 42e minuut was het Empoli dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. La Gumina. In de 77e werkte A. Masiello de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan. Na 84 minuten werd J. Iličić van Atalanta met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Het lukte Empoli in de 92e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was M. Silvestre die de 3-2 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Manganiello bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Empoli.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Atalanta
Goals
3
2
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
98
106
Gevaarlijke aanvallen
38
47
Passes
373
551
Overtredingen
14
11
Buitenspel
2
3
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Empoli - Atalanta 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Veseli Empoli
33' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler Atalanta 0-1
38' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
39' Penalty gemist Empoli Penalty gemist F. Caputo Empoli
40' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer met assist van D. Zapata Atalanta 0-2
42' Doelpunt Empoli Doelpunt A. La Gumina Empoli 1-2
46' Wissel Atalanta Wissel G. Mancini voor Rafael Tolói Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor D. Zapata Atalanta
67' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Maietta Empoli
69' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Gosens Atalanta
72' Wissel Empoli Wissel M. Zajc voor R. Krunić Empoli
77' Eigen doelpunt Empoli Eigen doelpunt A. Masiello Empoli 2-2
84' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Iličić Atalanta
84' Rode kaart Atalanta Rode kaart voor J. Iličić Atalanta
85' Wissel Empoli Wissel A. Acquah voor H. Traorè Empoli
88' Wissel Atalanta Wissel J. Palomino voor A. Masiello Atalanta
89' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor I. Bennacer Empoli
92' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Silvestre met assist van M. Pasqual Empoli 3-2
Opstellingen Empoli - Atalanta
De opstellingen van Empoli en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Atalanta

Empoli en Atalanta treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Empoli - Atalanta Opstelling Empoli Opstelling Atalanta Live Empoli - Atalanta Live Empoli - Atalanta kijken Empoli - Atalanta kijken Live Empoli - Atalanta stream Empoli - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Atalanta Uitslag Empoli - Atalanta Statistieken Empoli - Atalanta Serie A 2018/2019 Empoli - Atalanta wedden Empoli - Atalanta gokken Empoli - Atalanta Unibet