Nabeschouwing Empoli - Frosinone (2-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Empoli het zondag 17 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Frosinone (2-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. F. Caputo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Empoli vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Empoli vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pajač op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Frosinone de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Valzania. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Frosinone kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Empoli dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Empoli - Frosinone 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty Empoli Penalty F. Caputo Empoli 1-0
38' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Pajač met assist van R. Krunić Empoli 2-0
46' Wissel Frosinone Wissel L. Valzania voor F. Cassata Frosinone
63' Wissel Frosinone Wissel M. Trotta voor R. Chibsah Frosinone
68' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Valzania Frosinone
69' Wissel Empoli Wissel M. Pasqual voor M. Pajač Empoli
70' Doelpunt Frosinone Doelpunt L. Valzania Frosinone 2-1
75' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
78' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
78' Wissel Empoli Wissel A. Acquah voor H. Traorè Empoli
85' Wissel Frosinone Wissel F. Dionisi voor M. Capuano Frosinone
87' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor Diego Farias Empoli
93' Gele kaart Empoli Gele kaart voor B. Drągowski Empoli
94' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Acquah Empoli
95' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Silvestre Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Frosinone
Opstellingen Empoli - Frosinone
De opstellingen van Empoli en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Empoli - Frosinone

Empoli en Frosinone treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Frosinone in de Serie A vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Frosinone favoriet. 2 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Empoli. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Empoli 0
Winst Frosinone 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 17e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.