Nabeschouwing Empoli - Sassuolo (3-0) || Serie A

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Sassuolo (3-0)

Het Serie A duel tussen Empoli en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Krunić, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Empoli vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Acquah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Empoli, waarmee Diego Farias zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Empoli dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Sassuolo
Goals
3
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
76
148
Gevaarlijke aanvallen
32
51
Passes
326
675
Overtredingen
12
11
Buitenspel
2
3
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Empoli - Sassuolo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Empoli Doelpunt R. Krunić met assist van I. Bennacer Empoli 1-0
37' Doelpunt Empoli Doelpunt A. Acquah met assist van Diego Farias Empoli 2-0
46' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor E. Brignola Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor A. Duncan Sassuolo
57' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
60' Doelpunt Empoli Doelpunt Diego Farias met assist van I. Bennacer Empoli 3-0
65' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
68' Wissel Empoli Wissel A. La Gumina voor Diego Farias Empoli
71' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
76' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor K. Babacar Sassuolo
78' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor A. Acquah Empoli
84' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
88' Wissel Empoli Wissel S. Uçan voor R. Krunić Empoli
Opstellingen Empoli - Sassuolo
De opstellingen van Empoli en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Sassuolo

Empoli en Sassuolo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 17e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Empoli - Sassuolo Opstelling Empoli Opstelling Sassuolo Live Empoli - Sassuolo Live Empoli - Sassuolo kijken Empoli - Sassuolo kijken Live Empoli - Sassuolo stream Empoli - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Sassuolo Uitslag Empoli - Sassuolo Statistieken Empoli - Sassuolo Serie A 2018/2019 Empoli - Sassuolo wedden Empoli - Sassuolo gokken Empoli - Sassuolo Unibet