Voorbeschouwing Empoli - SPAL (0-0) || Serie A

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Empoli - SPAL 0-0

Vanaf zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Empoli - SPAL volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 uur, 52 minuten en 20 seconden.

Opstellingen Empoli - SPAL

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Empoli - SPAL

Empoli en SPAL treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst SPAL 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Empoli - SPAL Opstelling Empoli Opstelling SPAL Live Empoli - SPAL Live Empoli - SPAL kijken Empoli - SPAL kijken Live Empoli - SPAL stream Empoli - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Empoli - SPAL Uitslag Empoli - SPAL Statistieken Empoli - SPAL Serie A 2018/2019 Empoli - SPAL wedden Empoli - SPAL gokken Empoli - SPAL Unibet