Nabeschouwing Empoli - SPAL (2-4) || Serie A

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - SPAL (2-4)

Het Serie A duel tussen Empoli en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 2-4 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door F. Caputo, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Petagna in de 38e minuut zorgde er even later voor dat SPAL weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 44e minuut zette S. Floccari zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SPAL de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Traorè de 2-2 maakte voor Empoli. SPAL leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van A. Petagna: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van SPAL speler M. Antenucci, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi bij een 2-4 eindstand in het voordeel van SPAL.

Wedstrijdstatistieken Empoli - SPAL
Goals
2
4
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
120
88
Gevaarlijke aanvallen
43
47
Passes
460
334
Overtredingen
17
14
Buitenspel
2
1
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Empoli - SPAL 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Empoli Wissel J. Rasmussen voor D. Maietta Empoli
22' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van R. Krunić Empoli 1-0
30' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
38' Penalty SPAL Penalty A. Petagna SPAL 1-1
40' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
44' Doelpunt SPAL Doelpunt S. Floccari met assist van M. Lazzari SPAL 1-2
46' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor C. DellOrco Empoli
47' Doelpunt Empoli Doelpunt H. Traorè met assist van L. Mchedlidze Empoli 2-2
52' Gele kaart Empoli Gele kaart voor H. Traorè Empoli
61' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna met assist van S. Floccari SPAL 2-3
62' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
71' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
73' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor L. Capezzi Empoli
76' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Brighi Empoli
82' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Murgia SPAL
83' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor S. Floccari SPAL
86' Wissel SPAL Wissel Felipe voor M. Lazzari SPAL
88' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Antenucci met assist van A. Petagna SPAL 2-4
90' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor A. Petagna SPAL
91' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
Opstellingen Empoli - SPAL
De opstellingen van Empoli en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - SPAL

Empoli en SPAL treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst SPAL 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Empoli - SPAL Opstelling Empoli Opstelling SPAL Live Empoli - SPAL Live Empoli - SPAL kijken Empoli - SPAL kijken Live Empoli - SPAL stream Empoli - SPAL Fox Sports Nabeschouwing Empoli - SPAL Uitslag Empoli - SPAL Statistieken Empoli - SPAL Serie A 2018/2019 Empoli - SPAL wedden Empoli - SPAL gokken Empoli - SPAL Unibet