Nabeschouwing Empoli - Udinese (2-1) || Serie A

Zondag 11 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zondag 11 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Udinese (2-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Zajc, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Empoli vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Caputo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 80e minuut was de ideale kans voor Udinese om te scoren. R. de Paul was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat I. Pussetto namens Udinese in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor Empoli dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Udinese
Goals
2
1
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
31
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
89
140
Gevaarlijke aanvallen
36
59
Passes
315
463
Overtredingen
7
12
Buitenspel
3
5
Corners
4
13
Wissels
3
2
LIVE Empoli - Udinese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Di Lorenzo Empoli
25' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
40' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
41' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Zajc met assist van F. Caputo Empoli 1-0
46' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
51' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van R. Krunić Empoli 2-0
60' Wissel Empoli Wissel A. La Gumina voor M. Zajc Empoli
64' Wissel Udinese Wissel D. Machís voor Samir Udinese
80' Penalty gemist Udinese Penalty gemist R. de Paul Udinese
81' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Pussetto met assist van D. Machís Udinese 2-1
82' Wissel Empoli Wissel M. Brighi voor R. Krunić Empoli
83' Wissel Udinese Wissel M. DAlessandro voor H. ter Avest Udinese
91' Wissel Empoli Wissel F. Veseli voor H. Traorè Empoli
Opstellingen Empoli - Udinese
De opstellingen van Empoli en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Udinese

Empoli en Udinese treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Udinese 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 19e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Empoli - Udinese Opstelling Empoli Opstelling Udinese Live Empoli - Udinese Live Empoli - Udinese kijken Empoli - Udinese kijken Live Empoli - Udinese stream Empoli - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Udinese Uitslag Empoli - Udinese Statistieken Empoli - Udinese Serie A 2018/2019 Empoli - Udinese wedden Empoli - Udinese gokken Empoli - Udinese Unibet