Nabeschouwing Fiorentina - Cagliari (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Fiorentina het zondag 21 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Cagliari (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Fiorentina en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. J. Veretout maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fiorentina vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cagliari kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Pavoletti, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fiorentina - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Ioniţă Cagliari
59' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
60' Penalty Fiorentina Penalty J. Veretout Fiorentina 1-0
62' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor A. Cerri Cagliari
69' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van P. Faragò Cagliari 1-1
70' Wissel Fiorentina Wissel K. Mirallas voor M. Pjaca Fiorentina
78' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor Gerson Fiorentina
86' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor G. Simeone Fiorentina
90' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor L. Castro Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Cagliari
Opstellingen Fiorentina - Cagliari
De opstellingen van Fiorentina en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Cagliari

Fiorentina en Cagliari treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Cagliari in de Serie A vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 13
Winst Cagliari 6
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 7e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.