Nabeschouwing Fiorentina - Frosinone (0-1) || Serie A

Zondag 7 april 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Fiorentina het zondag 7 april 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Frosinone (0-1)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door D. Ciofani, waarmee Frosinone met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Chiffi, waardoor Frosinone de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Frosinone
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
143
93
Gevaarlijke aanvallen
82
37
Passes
481
297
Overtredingen
19
16
Corners
10
7
Wissels
3
3
LIVE Fiorentina - Frosinone 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor A. Beghetto Frosinone
46' Wissel Frosinone Wissel R. Maiello voor P. Sammarco Frosinone
58' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor M. Benassi Fiorentina
58' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor Gerson Fiorentina
59' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Paganini Frosinone
68' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor M. Trotta Frosinone
71' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Capuano Frosinone
79' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahović voor L. Muriel Fiorentina
80' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor L. Valzania Frosinone
84' Doelpunt Frosinone Doelpunt D. Ciofani met assist van A. Pinamonti Frosinone 0-1
90' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
91' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor B. Dabo Fiorentina
Opstellingen Fiorentina - Frosinone
De opstellingen van Fiorentina en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Fiorentina - Frosinone

Fiorentina en Frosinone treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Frosinone elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Frosinone 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 10e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fiorentina - Frosinone Opstelling Fiorentina Opstelling Frosinone Live Fiorentina - Frosinone Live Fiorentina - Frosinone kijken Fiorentina - Frosinone kijken Live Fiorentina - Frosinone stream Fiorentina - Frosinone Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Frosinone Uitslag Fiorentina - Frosinone Statistieken Fiorentina - Frosinone Serie A 2018/2019 Fiorentina - Frosinone wedden Fiorentina - Frosinone gokken Fiorentina - Frosinone Unibet